25 jaar

Lichtstraat Zonwering

Een lichtstraat in uw aanbouw, veranda of serre is een perfecte oplossing om meer licht in huis te halen. In een woning met voldoende daglicht komen meubels, materialen en kleuren tot hun recht. Daarnaast is een lichtstraat dé manier om te besparen op energieverbruik, doordat de warmte van de zon uw woning op een natuurlijke manier verwarmt. Dankzij de hoge isolatiewaarden van een lichtstraat geniet u van een optimaal binnenklimaat.

Een lichtstraat is opgebouwd uit een hardhouten frame dat is voorzien van watergedragen grondverf. De aluminium glasprofielen op het dak zorgen voor een onderhoudsvrije lichtstraat. De optimale gradenhoek van onze lichtstraten vergemakkelijkt de reiniging en waterafvoer. Het vuil wordt tijdens regenbuien goed weggespoeld. Dat maakt de lichtstraten onderhoudsvriendelijk

Kies voor een zonwering bij uw lichtsraat om het zelf in de hand te hebben. Wilt u meer licht of toch schaduw? Of wilt u op een warme dag een lagere temperatuur onder uw overkapping? Kies dan voor een lichtstraat zonwering.Laat je inspireren op deze pagina en maak een afspraak in onze showroom om de lichtstraat live te komen bewonderen.

LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.
© Lazize Verandabouw 2024