Aluminium Hout Combinatie

Deze veranda is een aluminium modulair systeem waarbij jij zelf bepaalt hoeveel modules je combineert en hoe je je constructie aankleedt. Bepaal de lengte en breedte die het best in jouw tuin past. Kies je bekleding en opties en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. Deze overkapping heeft een strak design waarbij kwaliteit en esthetiek centraal staan. Een aangebouwde terrasoverkapping voor een koele lunch of een vrijstaande poolhouse bij je zwembad? Jij kiest de functionaliteit van jouw veranda.

Om je een optimale kwaliteit te garanderen, werken we altijd met kwalitatieve materialen. Deze Lazize overkapping bestaat uit aluminium in combinatie met hout. niet enkel is deze combinatie enorm populair voor interieur- en exterieur inrichtingen, het zijn ook duurzame en ecologisch verantwoorde materialen:

  • Aluminium is een duurzaam materiaal die bovendien garant staat voor design. Het aluminium word eerst met een beschermlaag volgens de normen van Qualicoat Seaside behandeld. Dit zorgt dat het materiaal een sterke weerstand krijgt in agressieve milieus zoals de kuststreek, industriegebieden... Ook wie liever geniet van zijn tuin en er weinig wilt aan onderhoud, is aluminium een goede keuze!
  • De houtsoort die wij gebruiken is erg vormvast en beter bestand tegen vocht, schimmels en weersinvloeden dankzij een verhittingsproces van het hout. De houtsoorten die wij gebruiken zijn houtsoorten vuren of ayous. 
© Lazize Verandabouw 2021