25 jaar

Aluminium Hout Overkapping

Een veranda waarbij aluminium en hout worden gecombineerd worden steeds populairder. Deze veranda van Lazize kunt u op uw wensen laten maken. U bepaald de lengte en de breedte die het best bij uw tuin passen. U bepaald ook de bekleding en opties. Door het strakke design van het aluminium en de combinatie met het geribde hout krijgt u een veranda waarbij esthetiek en kwaliteit centraal staan. En deze veranda kan zowel aan uw huis of vrijstaand gebouwd worden. 


Niet enkel is deze combinatie enorm populair voor interieur- en exterieur inrichtingen, het zijn ook duurzame en ecologisch verantwoorde materialen:

 

  • Aluminium is een duurzaam materiaal die bovendien garant staat voor design. Het aluminium word eerst met een beschermlaag volgens de normen van Qualicoat Seaside behandeld. Dit zorgt dat het materiaal een sterke weerstand krijgt in agressieve milieus zoals de kuststreek, industriegebieden. Hierdoor kunt u eindeloos en zorgeloos genieten van het buitenleven. 
  • De houtsoort die wij gebruiken is erg vormvast en beter bestand tegen vocht, schimmels en weersinvloeden dankzij het verhittingsproces dat is toegepast op het hout. De houtsoorten die wij gebruiken zijn Thermowood Vuren of Ayous. 

 

Wilt u deze veranda live aanschouwen? Maak dan een afspraak in onze showroom, want daar staat deze prachtige veranda tentoongesteld.


LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.
© Lazize Verandabouw 2024