25 jaar

Aluminium Overkapping

Met een aluminium terrasoverkapping kunt u het hele jaar door genieten van de extra ruimte aan uw woning of tuin, en zelfs recreëren in uw tuin als het regent. Onze aluminium overkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen aan vrijwel elke gevel worden gemonteerd. Het voordeel van aluminium is dat het onderhoudsvrij is, een goede prijs/kwaliteit heeft en leverbaar is in alle kleuren.


Aluminium is weerbestendig en onderhoudsvriendelijk, een zeer geschikte grondstof voor een terrasoverkapping. Aluminium is sterk en licht dat goed bestand is tegen roest. Hierdoor zijn wij in staat met relatief smalle staanders een grote afstand te overspannen. Daarnaast heeft aluminium in onze beschikbare kleuren een moderne uitstraling.

De hemelwaterafvoer loopt door de staander en is dus uit het zicht. U kunt ook in de avond genieten van uw terrasoverkapping, doordat deze optioneel uit te rusten is met LED spots in de liggers. Wanneer de overkapping op maat is gezaagd in onze werkplaats, wordt deze vaak binnen een dag gemonteerd.

Het dak van de overkapping kan worden uitgevoerd met 9 mm gelaagd (veiligheid)glas of met 16 mm policarbonaat. De overkapping is uit te breiden met schuifpuien of glazen schuifwanden of een boven- of onderbouw zonwering waardoor u een prachtige tuinkamer kunt realiseren. LAZIZE heeft altijd een passende terrasoverkapping, afgestemd op uw persoonlijke voorkeur en het karakter van uw woning.
Laat je inspireren op deze pagina en maak een afspraak in onze showroom om de Aluminium Terrasoverkappingen live te komen bewonderen.

Let op: Onze showroom is alleen op afspraak geopend.


 
© Lazize Verandabouw 2024