Overkapping maken

Nieuwe overkapping maken: ga voor zeker

Een nieuwe overkapping maken aan uw huis doet u met de experts van Lazize. Wij ontwerpen, maken en monteren al bijna 20 jaar alle soorten terrasoverkappingen. Kennis van zaken, kwaliteit en vakmanschap dragen wij hoog in het vaandel. Ook zijn onze medewerkers servicegericht en klantvriendelijk. Een uitbouw is maatwerk en vraagt om een persoonlijke benadering. Als u een afspraak maakt, plannen wij dus ruim tijd voor u in, zodat we alle aspecten kunnen bespreken en een plan van aanpak kunnen maken. Wees zeker van uw zaak: een nieuwe overkapping maken, doet u met de ervaring van Lazize.

Houten overkapping tuin naar eigen ontwerp

Een houten overkapping in uw tuin is de natuurlijke overgang naar het buiten. Bij Lazize heeft u de keuze uit allerlei soorten, die sterk en duurzaam zijn en elke weersomstandigheid aankunnen. Voor aparte onderdelen, zoals bijvoorbeeld goten gebruiken we zink en koper, beide van zeer goede kwaliteit. Voor de afwerking aan de bovenkant kunt u kiezen uit aluminium en glas, zodat het licht vrij spel heeft. Kies uw kleur en wees de architect van uw eigen creatie. Bepaal helemaal zelf welke uitstraling u wilt geven aan de houten overkapping in uw tuin.

Kijk ook eens bij Overkapping terras en Tuin veranda.

Overkapping maken beste keuze

Als u een overkapping wilt maken aan uw gevel, dan is er keuze te over. Neem de adviseurs van Lazize in de arm, want wij begrijpen dat het lastig kan zijn alle mogelijkheden te overzien. Want gaat u voor enkel een overkapping of een gehele nieuwe veranda of tuinkamer? Maak een afspraak in onze showroom, dan nemen we onder het genot van een kopje koffie of thee, uitgebreid de tijd voor een persoonlijk gesprek. Aan de hand van de opgestelde voorbeelden, kunt u allerhande ideeën opdoen. Een overkapping maken die echt bij u past: bij ons vindt u de juiste antwoorden.

Houten overkapping tuin: veel voor weinig

Lazize Terrasoverkappingen maakt de beste houten overkapping voor uw tuin tegen de vriendelijkste prijs. Aangezien wij enkel maatwerk leveren, kunnen wij uw bestelling perfect afstemmen op het beschikbare budget. Al bijna 20 jaar leveren wij maatwerk van de beste kwaliteit en weten voor elk plekje in uw tuin een oplossing. Wilt u uw overkapping in de toekomst kunnen uitbreiden naar een serre of heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise als u uw houten overkapping in de tuin wilt realiseren.

Contact
(hoofdkantoor/showroom/werkplaats) Havenstraat 13a 
7005 AG  (gemeente Doetinchem) 
Tel.: 0314-786387
Email: info@lazize.nl 
website: www.lazize.nl en www.verandabouw.com 

Openingstijden
Onze openingstijden van de showroom zijn: 

Dinsdag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur 
Zaterdag van 12.00 - 17.00 uur
© Lazize Verandabouw 2020