25 jaar

Klant aan het woord

Bekijk hieronder onze Klantbeoordeling.

W Mientjes

Wij zijn zeer tevreden over de terrasoverkapping met zonwering, geplaatst door Lazize. In het bijzonder het zorgvuldig meedenken en ideeën aandragen van Andre en Ruben stellen wij op prijs. Graag doen wij opnieuw zaken met dit bedrijf en bevelen..

lees verder »
Ruud Schiffer

We wilden een overkapping om het seizoen op het terras te verlengen en hadden al een goed idee wat we wilden. Na een gesprek met Andre was het snel duidelijk wat het moest worden en was binnen een week de meting, offerte en schets rond en kan de opdr..

lees verder »
G. Horsthuis

We waren op zoek naar een lamellen overkapping. We kwamen terecht op de site van Lazize. We zijn wezen kijken in hun showroom en werden zeer prettig (met lekkere koffie) en vakkundig geholpen door Andre. Vervolgens kwam hij ter plaatse kijken. Hij he..

lees verder »
Mieke Wamelink

Na verschillende gesprekken bij bouwbedrijven kwamen we middels het internet bij Lazize. Tijdens een bezoek in de showroom zagen we meteen de veranda zoals we deze in gedachten hadden. Gemaakt van hout, mooie details, de geweldige lichtstraat en hele..

lees verder »
© Lazize Verandabouw 2024