25 jaar

Pergola Muurmontage

De pergola met zonwering bestaat uit een terrasoverkapping met liggers en staanders waarover een doek schuift, dat bescherming biedt tegen zowel de zon als een regenbui. 

De pergola zonweringen heeft een variabele hellingshoek waardoor het regenwater er goed afloopt. De doekcassette kan aan een gevel of op staanders worden bevestigd. De staanders kunnen op verschillende manieren worden verankerd. 

Het gebruik van een pergola zonwering is heel flexibel systeem, want het doek is op verschillende momenten van uitval te vergrendelen(optie). Dus u creëert nooit meer schaduw dan u nodig heeft. De diepte die u kunt creëren bedraagt maar liefst 7 meter. 

De pergola zonwering is opgebouwd met een minimum aan materialen, maar daarentegen uitstekend bestand tegen een stevige bries. Bovendien is bij bepaalde type pergola zonweringen de constructie flexibel, want ze is eenvoudig te demonteren. Voor die terrassen, die in de wintermaanden verwijderd moeten worden, een uitstekende oplossing. 

Lazize biedt voor de pergola zonwering:
  • keuze uit verschillende RAL kleuren
  • keuze uit meer dan 600 doeksoorten
  • keuze uit verschillende types en volumes


De Pergola Z!P

Terrasoverkapping met doek en geïntegreerde regenafvoer
Snak je naar een aangename plek om te vertoeven tijdens mooie lente-, zomer- en herfstdagen? De Pergola Z!P zorgt voor dat streepje schaduw en beschermt jou en je gezin tegen de zon.
Is er geen zon? Dan kan je het oproldoek gewoon laten zitten in de kast en valt het daglicht binnen in huis. Handig voor tijdens de donkere dagen wanneer daglicht heel welkom is.
En wat tijdens het typische Belgische miezerweer? Geen nood, de Pergola Z!P is dankzij de geïntegreerde regenafvoer in de palen wel bestand tegen wat regen. Ook de helling van het dak helpt hier mee. Je kan dus gerust blijven zitten tijdens een zomerse regenbui.


Genieten in alle comfort
De Pergola Z!P met waterdicht doek is uitgerust met heel wat handige snufjes die jouw comfort buiten op het terras verhogen. Wat dacht je van sfeervolle ledverlichting door middel van led-strips rondom de pergola en/of spots? 

Maar er is natuurlijk veel meer:
  • Geïntegreerd Bluetooth muzieksysteem
  • 230 V stopcontacten
  • Usb oplaadpunten
  • Volant-plus op zonne-energie (volgens het Black Belt-principe van de Solarfix-screens)
  • Infrarood verwarming
  • Regen-, wind- en zonnesensoren

Slimme bediening
En de bediening van dit alles? Dat doe je gewoon via de handige app op je smartphone of tablet!
Wil je je Pergola Z!P liever niet via smartphone bedienen? Vraag dan naar de optionele design drukknoppen. Deze knoppen zijn verlicht én waterdicht en integreren we netjes in één van de palen van je Pergola Z!P terrasoverkapping. Je bedient er niet alleen het uitschuifbaar doek mee, maar ook de verlichting en de screens bijvoorbeeld.


Een Pergola Z!P voor elke stijl
Winsol pergola's zoals de Pergola Z!P en de Pergola SO! zijn volledig personaliseerbaar. Jij kiest de kleur: standaard, een andere RAL-kleur of zelfs een houtlook afwerking op de palen!

En de sfeerwanden maken het plaatje helemaal af. Deze afsluitingen zorgen niet alleen voor beschutting, maar zijn tegelijkertijd ook decoratief. Dankzij de verschillende opties is er altijd een wand die past bij de bouwstijl van je huis. Klassiek, landelijk, modern of minimalistisch. Er is een Z!P-oplossing voor iedereen.


Laat je inspireren op deze pagina en maak een afpraak in onze showroom op de Pergola Z!P live te komen bewonderen. 

LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.
© Lazize Verandabouw 2024