25 jaar

Spie-kozijn / Wanden

Het is heerlijk vertoeven onder uw Overkapping of Veranda, maar soms wil je net iets meer privacy of beschutting. Of wil je geen last van de laagstaande zon. De sfeerwanden zijn dus niet enkel decoratief. Ontdek de verschillende sfeerwanden en afsluitingen hieronder pf kom even langs in onze showroom. Onze adviseurs leggen je graag alle verschillen uit.

Wil je meer beschutting rondom je overkapping of veranda? Met een spiekozijn zit je altijd lekker droog. Je creëert meer leefruimte en geniet langer van het buitenleven.

Met een spiekozijn maak je het schuine stuk van de zijwand van je veranda dicht. Het grote verschil met een volledige zijwand is dat je alleen het bovenste deel van de overkapping dichtmaakt. De rest blijft open. Op deze manier creëer je beschutting tegen regen, maar behoud je wel je vrije zicht en de zijwaartse lichtinval.


Outdoor gordijnen
Het echte vakantiegevoel in je eigen tuin? Rust je Pergola SO!, Pergola Z!P of Z!P CUBE uit met onze buitengordijnen, vervang het gras in je tuin door zand en zorg voor een waterpartij in de buurt. Nog een zuchtje wind en een stralende zon en je waant je direct op Ibiza of aan de Franse Rivièra.
Kies uit 4 verschillende stoffen en 58 kleuren en combineer de outdoor gordijnen met screens of glazen schuifwanden. De speciale stof is bestand tegen water en vuil, rot niet en is super onderhoudsvriendelijk.
Ambiente lamellenwand
Mag het wat specialer? Kies voor onze Ambiente lamellenwand in een RAL-kleur naar keuze of met houtlook. Plaats ze op een zijde of een deel ervan, zet de lamellen wat open en laat een briesje wind door. Je kan ze manueel bedienen of via de app.
’s Avonds zorgen deze verticale lamellen voor extra sfeer dankzij de optionele RGB Led verlichting. In combinatie met de andere verlichting van de SO! of Z!P kan je dus gerust blijven zitten wanneer het wat donkerder wordt.
Glazen schuifwanden met of zonder steellook
Het ganse jaar door genieten van je pergola en tuin? Glazen schuifwanden houden wind en regen tegen, maar nemen je prachtige panoramische zicht niet weg.
Je kan de glaswand ook uitrusten met extraslanke aluminium profielen om de industriële en cottage ‘steellook’ te creëren. We gebruiken veiligheidsglas, dus je afsluiting kan wel tegen een stootje. 
Houten schuifwanden
Je wil die lelijke omheining achter je Pergola SO!, Z!P of Z!P CUBE verstoppen? Of een afsluiting als beschutting tegen de wind? Houten schuifwanden zijn een stijlvolle toevoeging aan je terrasoverkapping en zorgen voor een warme en gezellige sfeer. En ze zijn onderhoudsvriendelijk; je hoeft niet te schuren en verven.
Windvaste screens
Screens zijn een populaire afsluiting voor pergola’s. Ze bieden bescherming tegen de zon en helpen samen met de automatische lamellen om een aangenaam microklimaat te creëren. Dankzij de openingsgraad van 1, 5 of 10% kies je zelf hoeveel doorkijk en lichtinval je wil. Onze Sergé 600 doeken zijn in meer dan 50 kleuren verkrijgbaar. Voor elk wat wils!

Screens kunnen we ook achteraf toevoegen aan je Pergola SO! of Pergola Z!P. En geen nood, ze zijn bestand tegen windstoten tot 6 Beaufort. 

Perspectieve Glaswand
Liever een vaste afsluiting, maar toch met de nodige flexibiliteit en doorkijk? De gemotoriseerde Perspective glaswand uit 3 delen heeft 3 handige posities: helemaal gesloten voor een optimaal verandaeffect, halfopen voor beschutting tegen de wind, maar wel met voldoende verluchting, en open als een handige afbakening van je terras. Perfect voor horecatoepassingen of gewoon bij jou thuis. 

Ontdek hoe de Perspective glaswand werkt in de video hieronder.
 
Laat je inspireren op deze pagina en maak een afspraak in onze showroom om alle mogelijkheden live te komen bewonderen.

LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.

© Lazize Verandabouw 2024