25 jaar

Glazen Schuifwanden

De schuifsystemen van Lazize zijn optimaal geschikt voor de zijbeglazing van grote oppervlakken terrasoverkappingen en zomertuinen. Ze kunnen wijd worden geopend en overtuigen door een bijzonder gemakkelijke hantering dankzij de automatische meenemers. Met een steellook schuifwand creeër je een echte eyecatcher in uw overkapping. De combinatie van glas en aluminium zorgen voor een industrieële look.

Dit glasschuifsysteem biedt de mogelijkheid, om de afzonderlijke schuifvleugels horizontaal naar één of twee kanten parallel te verschuiven. Bij het sluiten van de eerste schuifvleugel worden de overige schuifvleugels door geïntegreerde meenemers eveneens automatisch gesloten. Door de aan de onderkant ondersteunende constructie kunnen heel grote openingsbreedtes zonder bijkomende daksteunen gerealiseerd worden. De onderaan kogelgelagerde loopwagens zorgen voor een optimale en soepele loop van de afzonderlijke schuifvleugels. Door de hoogte compensatie van de plafondrails tot 20 mm en de hoogteaanpassing van de loopwielen tot 5 mm compenseert het bouwsysteem hoogteverschillen van een dakrand of bovendorpel probleemloos en is een snelle, eenvoudige montage mogelijk. 

Maak uw droom van een eigen zomertuin waar: Combineer uw schuifsysteem met een Lazize terrasoverkapping en geniet van meer leefruimte en levenskwaliteit in elk seizoen. Wij passen onze hoogwaardige terrasoverkappingen aan uw persoonlijke woonsituatie aan.Laat je inspireren op deze pagina en maak een afspraak in onze showroom om de Glazen Schuifwanden live te komen bewonderen.

LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.

© Lazize Verandabouw 2024