25 jaar

Steellook Schuifwanden

De Steellook schuifwanden van Lazize verandabouw zijn een echte eyecather onder uw overkapping. Het is een combinate van glas en aluminium wat zorgt voor een echte industriele look. 

Hoogteverschillen compenseren
De bovenrail kan hoogteverschillen van 16-20 MM compenseren. 

Afwatering en reiniging
Vrije afwatering en eenvoudige reiniging van de onderrail dankzij de schuine onderconstructie en de ingekorte loopvlakken.

Afdichting
De gesloten panelen overlappen elkaar in geslo- ten toestand met zo‘n 25 MM en dat zorgt voor maximale transparantie, permanente ventilatie en optimale bestendigheid tegen slagregens.

In hoogte verstelbaar
Ter compensatie van eventuele verzakkingen kunnen de loopwielen ook in ingebouwde toestand nog tot 5 mm in hoogte worden versteld.

Loopwagen
De loopwagenbehuizing, en hoogteaanpassing zijn versterkt en geoptimaliseerd. Verbeterde lagers en looprollen garanderen optimale loopeigenschappen.

Meeneem functie
De nieuwe eenzijdige meenemers trekken de schuifvleugel automatisch mee bij het sluiten en maken een eenvoudigere reiniging van het glas mogelijk.

Barrière vrij wonen
De optionele vlakke bodem rail (hoogte = 13 MM) is bijzonder goed geschikt voor gebruik binnens- huis „obstakelvrij“ opbouw/verzonken.

Montageprofielen
De optioneel verkrijgbare montageprofielen vereenvoudigen niet alleen de montage van de vloerrails, maar ze hebben ook geen zichtbare schroefverbindingen.

Verticale kader
Verticale kozijn hogere waterdichtheid en wind- bestendigheid door optioneel verkrijgbare verti- cale afdichting met borstels.

Wandzijdige vergrendelingsschuif
Met de nieuwe vlakke sluiting in het buitenkader kan de schuifdeur heel eenvoudig en zonder bukken ver- en ontgrendeld worden.

Sluiting
De panelen kunnen als optie aan de binnen- of buitenkant worden voorzien van een komgreep, een slot of een vergrendeling.
© Lazize Verandabouw 2024