25 jaar

Led verlichting

Met Led verlichting onder uw veranda creëer je nog meer sfeer.

In de Pergola SO! bepaal jij de mood. Je past de stand van de lamellen, screens of andere wanden aan of je schakelt voor extra sfeer en gezelligheid de LED-verlichting in.Warm licht voor een dineetje met vrienden of familie, koud licht om comfortabel een goed boek te lezen ... Jij beslist!

Geniet van 's morgens vroeg tot 's avonds laat onder je pergola Z!P of pergola Z!P CUBE. Dankzij de verschillende ledverlichtingsopties creëer je zelf de juiste sfeer.

Wil je vooral functioneel wit licht om ook wanneer het schemert zonder problemen verder te lezen in je boek? Of zoek je eerder extra sfeermakers zoals gekleurd RGB licht of een diffuus licht dat schijnt op het doek? Ontdek alle mogelijkheden in onze showroom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunnen we zelfs spots integreren in de versterkende dwarsbalk!

Wil je een terrasoverkapping met een hoog comfortgehalte? Ook Bluetooth luidsprekers, een volant-plus op zonne-energie, infrarood verwarming, regen-, wind- en zonnesensoren, stopcontacten en USB oplaadpunten zijn mogelijk!
Laat je inspieren op deze pagina en maak een afspraak in onze showroom om de Led verlichting onder de Terrasoverkappingen live te komen bewonderen.

LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.
© Lazize Verandabouw 2024