25 jaar

Pergola Vrijstaand

Een Pergola van Lazize Verandabouw is sfeervol, strak en van hoogwaardige kwaliteit. Hij word helemaal naar uw wensen op maat gemaakt passend bij uw tuin. Verder zijn er vele mogelijkheden om uw pergola uit te breiden met verlichting of zonwering.                                                                                                             

Als buitenleven meer naar uw smaak is, dan is een pergola een goed alternatief voor een serre. Het ontwerp van onze Pergola's is flexibel, zodat u ze kunt aanpassen op de plek die u nodig heeft en de ruimte die u wilt gebruiken.

Er zijn 2 verschillende soorten pergola's, namelijk:

1. De traditionele mediterrane pergola
2. De vrijstaande pergola.

De traditionele pergola's zijn ontworpen om te worden bevestigd aan uw huis of misschien een muur of garage in uw tuin. De vrijstaande pergola's kunnen uit de buurt van gebouwen worden geplaatst - overal in de tuin die groot en vlak genoeg is!

De pergola zonwering voor flexibele bescherming tegen het weer.

De pergola zonwering kan voor kleine en zeer grote oppervlakken worden gebruikt: kleine balkons, dakterrassen, tuinterrassen of ook voor horecagebruik. Op onbeschutte locaties met veel wind zijn pergola-zonweringen de ideale keuze voor bescherming rondom. Tegen nieuwsgierige blikken en laagstaande zon kan deze zonwering bovendien worden uitgerust met verticale of zijdelingse zonwering. Laat je inspireren op deze pagina en maak een afspraak in onze showroom om de Pergola live te komen bewonderen.

LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.
© Lazize Verandabouw 2024