Knikarmschermen

SQUARO: EEN ZONNESCHERM MET EEN TOPDESIGN
Onder de SQUARO-luifel is het extra genieten van je terras, op elk uur van de dag. Het strakke design van dit zonnescherm geeft je woning een mooie en moderne touch. Veiligheid en comfort zijn dé troeven van deze luifel, die tot de meest verkochte uit het gamma behoort. De knikarmen zijn standaard uitgerust met een kettingsysteem en zijn dus extra stevig.

LINASOL: SPITSTECHNOLOGIE VOOR EEN UNIEKE TOTAALBELEVING
De Linasol is het paradepaardje als het aankomt op spitstechnologie in combinatie met een uiterst strak design. Deze luifel is de favoriet van fans van technologische gadgets en design. Muziekliefhebbers zullen in de wolken zijn over de discreet ingebouwde en waterdichte luidsprekers die je bedient met je smartphone of tablet via bluetooth technologie. Ideaal dus om de hele dag door te luisteren naar je favoriete playlist die je aanstuurt vanuit je luie zetel. Deze zonneluifel is uniek op de markt, en dankzij de IoT-technologie geniet je van je terras als nooit tevoren.

LUMISOL: DE POPULAIRSTE LUIFEL
Een hele dag lang genieten van je terras? Dat doe je onder de Lumisol, onze populairste zonnescherm. Je haalt er een hoogwaardig staaltje design en duurzaamheid mee in huis. 

Onderhoudsvriendelijk acryldoek

  • 100% acryl zonweringsdoek dat uiterst onderhoudsvriendelijk en zeer weerbestendig is.
  • In hoge mate kleurvast
  • Vuilafstotend en vetafwerend
  • Schimmelwerend en rotvrij
  • De volledig gesloten cassette beschermt extra tegen stof en ongedierte

Past bij elke stijl
Omdat de kast aan je gevel bevestigd moet worden, heb je natuurlijk liefst dat die er bij past. De cassette van de Lumisol is sober, functioneel en discreet. We stellen hem standaard beschikbaar in alle RAL-kleuren en de productie ervan gebeurt steeds op maat. 

LUNO: COMPACT EN ELEGANT ZONNESCHERM
Ben je op zoek naar een elegante en compacte zonneluifel in alle eenvoud? Dan is de LUNO je beste keuze! De Luno is een discreet en simpel zonnescherm dat toch garant staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal voor balkons en kleinere terrassen om comfortabel en veilig te genieten van de zon en de zomer.

Een afgeronde en gesloten cassette
De afgeronde cassette bezorgt de Luno zijn stijlvolle en fijnzinnige look. De behuizing neemt bijzonder weinig plaats in op je gevel, zodat het visuele evenwicht goed wordt bewaard.

Duurzame kwaliteit
  • 100% sluitende cassette om het doek en de mechanische elementen te beschermen tegen weersomstandigheden, stof en insecten. Dat komt de levensduur van je luifel ten goede!
  • Knikarmen met extra stevige smeedaluminium componenten voor extra stevigheid. Ze zijn bestand tegen een stevige en onverwachte windstoot.
© Lazize Verandabouw 2021