25 jaar

Zonweringssysteem

De zon zorgt niet alleen op een natuurlijke manier voor warmte in huis, zonlicht draagt ook bij tot een beter welzijnsgevoel. Maar wanneer de zon te fel schijnt of te laag staat voor een comfortabel gevoel in huis, moeten we ingrijpen. Screens of doekzonwering aan de buitenkant van de woning helpen u op een dynamische manier om een heel jaar lang van uw woning te genieten, mét behoud van doorkijk naar buiten.LAZIZE werkt alleen met gerenommeerde merken als ERHARDT,BRUSTOR, VARISOL, RAINBOWSOL, UNILUX, WINSOL enz. Hiermee kunnen wij met recht spreken dat er alleen maatwerk producten van hoge kwaliteit worden geleverd. Duurzame materialen staan voor een lange levensduur met goede garantievoorwaarden. Al onze producten zijn voorzien van CE en/of TUV keuring.

De definitie van kwaliteit is: het geheel van eigenschappen van een object. Wij zijn er ons zeer van bewust dat onze producten bestemd zijn om mensen te ontzorgen en comfort te bieden en die passie moeten we delen.
Laat je inspireren op de website en maak een afspraak in onze showroom om alle Zonweringssystemen live te komen bewonderen.


LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend. 

 

© Lazize Verandabouw 2023