25 jaar

Carport

Een auto die onbeschermd buiten staat, krijgt heel wat te verduren – niet alleen in de winter, wanneer hagelbuien fikse schade kunnen veroorzaken, maar ook in de zomer, wanneer dat frisse briesje plots een rukwind wordt. Ben je het beu om bij de minste vorst een kwartier te staan zwoegen op je bevroren ruiten en met knalrode handen achter het stuur te kruipen?

Bij Lazize kunt u terecht voor carports in allerlei soorten en maten. Bekijk hieronder de diverse carport modellen. Onze carports zijn duurzaam, onderhoudsarm en voorzien van strakke, moderne designs.

Onze carports beschikken over een strakke en stijlvolle vormgeving.

Wij leveren onze standaard modellen op ieder, door u gewenst, formaat. Daarnaast kunnen wij, op een eenvoudige wijze aanpassingen maken zodat wij uw wensen en ideeen tot een ontwerp realiseren.

De nieuwste onwikkeling is het P-dak, deze carport is bijna vlak en kan worden voorzien van een speciaal helder glas en LED verlichting. Daarnaast hebben we gebogen daken, lessenaars daken, zadelvorm daken en deurluifels.Laat je inspireren op deze pagina en maak een afspraak in onze showroom om de Carport live te komen bewonderen.

LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.

© Lazize Verandabouw 2024