25 jaar

Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping van Lazize creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellige kamer om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen? De overkapping wordt aangepast aan je levensstijl zodat je er jaar in, jaar uit heerlijk in kunt vertoeven.

Een terrasoverkapping of veranda vormt een natuurlijke overgang naar uw tuin en breidt uw huis op een sierlijke wijze uit. Klassiek? of juist modern? Lazize Heeft altijd een passende overkapping of veranda, afgestemd op uw persoonlijke voorkeur en het karakter van uw woning. Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een aluminium frame de basis. Met de talloze opties stem je die overigens volledig af op jouw wensen. Een automatische zonwering, led-verlichting voor nog meer sfeer of zelfs audio- en verwarmingselementen … de invulling bepaal je helemaal zelf!

Voor uw overkapping of veranda gebruikt LAZIZE uitsluitend de beste kwaliteit aluminium. De profielen hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en zijn ontworpen om bij uiterst minimaal onderhoud jarenlang mee te gaan. De terrasoverkappingen worden geleverd met veiligheidsglas of policarbonaat.


Laat je op deze pagina inspireren en maak een afspraak in onze showroom om de terrasoverkappingen live te komen bewonderen.


LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend. 

 

© Lazize Verandabouw 2024