Klassieke veranda

Klassieke veranda de perfecte uitbouw

Met een klassieke veranda van Lazize heeft u comfort, ruimte en licht binnen handbereik. Bekijk gerust onze voorbeelden in de showroom en besef dat u slechts een indruk krijgt van de mogelijkheden, want deze zijn eindeloos. Tijdens het ontwerp van uw klassieke galerij zijn er talloze manieren om uw persoonlijke smaak tot uitdrukking te brengen. Geef het zonlicht overdag vrij spel door middel van een lichtstraat en geniet ook ’s avonds van de ruimte door bijvoorbeeld mooie spotlights in te bouwen. Met een klassieke veranda van Lazize geeft u absoluut meerwaarde aan uw huis.

Terrasoverkapping Lochem door de vakman

Lazize uit Harfsen biedt de beste expertise als u een terrasoverkapping in Lochem zoekt. Al bijna 20 jaar bouwen wij aan vakmanschap en ervaring, dus we kennen alle kneepjes van het vak. Maak een afspraak in onze showroom en in een persoonlijk gesprek zetten we al uw ideeën op een rij. Bekijk alle hoogwaardige materialen en mooie kleuren en bedenk welke functionaliteiten voor u het meest geschikt zijn. U kunt zowel het ontwerp als de uitvoering en montage aan ons overlaten. Ons vakmanschap is meesterschap en dat zult u duidelijk zien aan uw terrasoverkapping in Lochem.

Kijk ook eens bij Overkapping maken en Overkapping terras.

Klassieke veranda uw nieuwe leefruimte

Neem voor een mooie klassieke veranda contact op met Lazize Verandabouw. Wij helpen u graag met het realiseren van deze creatie. Geniet van alle mogelijkheden, die deze leefruimte biedt, want u kunt echt alle kanten op. Wat dacht u van een heerlijke loungeruimte voor feesten, een mooie open keuken voor zalige diners of extra speelplaats voor de kinderen? Wij zijn benieuwd naar al uw ideeën om deze momenten memorabel te maken. Met ons getrainde timmermansoog bouwen we voor u de ideale klassieke veranda, dus bel voor een afspraak en bezoek onze showroom.

Complete terrasoverkapping Lochem

Goede ideeën voor een terrasoverkapping in Lochem doet u op bij Lazize. In onze showroom in Harfsen ziet u al onze producten opgesteld en kunt u volop inspiratie opdoen. Alles soorten overkappingen kunnen wij voor u maken en daarbij heeft u de keuze uit diverse materialen en kleuren. Wij bouwen complete veranda’s met hardstenen sokkels en lichtstraten, luxe serres met glazen vouwwanden en zadeldaken, maar ook flexibele pergola constructies en stijlvolle zonnezeil systemen. En het mooiste is: u bent de architect, dus wij sluiten ons graag aan bij uw ideeën. Voor uw terrasoverkapping in Lochem zijn wij van alle markten thuis.

Contact
(hoofdkantoor/showroom/werkplaats) Havenstraat 13a 
7005 AG  (gemeente Doetinchem) 
Tel.: 0314-786387
Email: info@lazize.nl 
website: www.lazize.nl en www.verandabouw.com 

Openingstijden
Onze openingstijden van de showroom zijn: 

Dinsdag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur 
Zaterdag van 12.00 - 17.00 uur
© Lazize Verandabouw 2020