25 jaar

Veranda

Een veranda is een aanbouw aan uw huidige woning, waarvan het dak steunt op mooie massieve staanders. Dé extra ruimte waar u ’s zomers de gehele dag kunt vertoeven en de zon kunt zien op- en ondergaan. Gezellig bijkletsen onder het genot van een lekker drankje, met de hele familie aan de BBQ of zomaar een spannend boek lezen? Geniet met uw veranda van alle voordelen van het buitenleven.

Een veranda aangepast in de stijl van uw woning is lust voor het oog. De reden dat u voor dit soort overkapping kiest kan heel verschillend zijn. Ruimte, Uitstraling of Sfeer. Maar hoe gaat het er dan vervolgens uitzien? Wordt het modern en strak? Of juist ambachtelijk en klassiek? Wordt hij eenvoudig en puur functioneel? Of juist robuust? Jaren dertig? Mooie massieve staanders. Sterke balken met blinde verbindingen. Met kraalschroten of met een vlak plafond. 

Bij Lazize is alles mogelijk. Wij bieden de volgende voordelen:
  • Keuze uit verschillende materialen en kleuren
  • Onbeperkte mogelijkheden in design, vorm en volumes.
  • Helemaal naar eigen stijl en voorkeur.
  • Met lichtstraten of lichtkoepels.

Kies voor eenheid in stijl als u besluit een houten veranda aan uw huis te plaatsen. Lazize Verandabouw is dé specialist, die met oog voor detail voor een perfecte aansluiting kan zorgen. Een houten uitbouw heeft een naturelle uitstraling en is tegelijkertijd oerdegelijk en sterk. Laat ons weten welke stijl u voor uw veranda prefereert en in onze werkplaats bouwen wij elk aspect perfect na. Heeft u andere speciale wensen? Wij horen ze graag. Daarnaast is het materiaal onderhoudsvrij, dus heeft u praktisch geen omkijken naar deze stijlvolle houten én gebruiksvriendelijke veranda. Laat je inspireren op onze website en maak een afspraak in onze showroom om de Veranda's live te komen bewonderen.

 

LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.

 

 

© Lazize Verandabouw 2023