25 jaar

Outdoor Shutters

Het is mogelijk een speciale buitenruimte te maken door gebruik te maken van een wand gemaakt van shutters. Het staat leuk als wand onder bijvoorbeeld een veranda, voor meer privacy in uw tuin of als bescherming tegen zon, wind en regen

Schaduw en gezelligheid in uw tuin
Shutters zijn een blikvanger in de tuin, met shutters creëer je sfeer, maar ze kunnen ook uiterst praktisch zijn. Zeker wanneer je kennismaakt met het unieke lamellensysteem van Lazize zal je dit ervaren. Want wil je schaduw, alleen sfeer of toch meer privacy in de tuin? Het kan met het flexibele systeem.

Hout of aluminium?
Onze systemen zijn uiterst flexibel. De shutters zitten bevestigd in een strak en minimalistisch aluminium frame. Deze frames kunt u plaatsen in zowel de pergola' als de frames. De shutters zijn verkrijgbaar in modern aluminium (mogelijk in alle RAL-kleuren) en duurzaam hardhout.

Kies voor het gemak van design
De shutters zijn niet alleen uniek in de uitstraling. Ook het onderhoud is uniek in zijn eenvoud. Zowel het aluminium als het hardhout blijft goed met een simpele jaarlijkse onderhoudsbeurt.Laat je inspireren op deze pagina en maak een afspraak in onze showroom om de Outdoor shutters live te komen bewonderen.

LET OP:  Onze showroom is alleen op afspraak geopend.
© Lazize Verandabouw 2024