25 jaar

Balkonbeglazing

 

Balkonglas is een waardevolle toevoeging voor uw balkon. Balkonbeglazing houdt wind en regen tegen, het vermindert omgevingsgeluid en biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren.

Geschikt voor alle weersomstandigheden
Balkonbeglazing beschermt in alle weersomstandigheden. Is het fris, waait het of is het regenachtig, dan houdt u de balkonbeglazing dicht. Schijnt de zon, is de temperatuur aangenaam, dan zet u de glaspanelen gemakkelijk open. U heeft alle flexibiliteit.

Extra ruimte
Met balkonglas op uw balkon ontstaat er een heerlijke ruimte waar u op elk moment aangenaam beschut een kopje koffie kan drinken, rustig de krant kan lezen of gewoon even kan ontspannen in de zon.

Voor elk balkon de juiste oplossing
Om voor elk balkon een passende oplossing te bieden, hebben we verschillende soorten balkonbeglazing ontwikkeld. Beglazing op de balustrade van uw balkon, verdiepingshoogte beglazing, windscherm of een complete tuinkamer op uw balkon. Ook voor uw dakterras zijn er oplossingen om behaaglijk uit de wind en in de zon te kunnen zitten.

Beglazing op de balustrade
Beglazing op de balustrade of borstwering maakt uw ruimte volledig windvrij. Het glas kan in verschillende hoogtes geplaatst worden. Zo ontstaat er een gesloten ruimte waar u altijd van uw uitzicht kunt genieten.

Windschermen op balkon of dakterras
Windschermen op uw balkon maken van uw balkon een aangename windvrije plek. U creëert ook een veiligere situatie door windschermen tegen of voor uw spijltjes hekwerk of balustrade te plaatsen.

Tuinkamer op het balkon of dakterras
Een mooi dakterras geeft veel mogelijkheden, zeker met een tuinkamer. Daarmee creëert u een lichte en comfortabele ruimte waar u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten.

Wilt u meer weten over balkonbeglazing?
Maak dan een afspraak of kom langs in onze ruime showroom

Verdiepingshoge balkonbeglazing
Met verdiepingshoge balkonbeglazing maakt u van uw balkon een extra woon-, werk- en leefruimte, die u volledig kunt inrichten, pasend bij uw smaak en wensen.

Let op: Onze showroom is alleen op afspraak geopend
Lazize quality label
  • 10 Jaar garantie op de constructie
  • Onbeperkte in design, vorm en grootte
  • Eenvoudig uit te breiden tot tuinkamer/serre
  • Alle kleuren leverbaar, ook met structuurCoating
  • Vrijwel geen onderhoud nodig
  • Leverbaar met gelaagd glas en polycarbonaat platen
  • Eenvoudig te combineren met zonwering
  • Schroeven en bouten niet zichtbaar
  • Snelle levertijd door heel Nederland
  • Landelijke montage door ervaren monteurs
© Lazize Verandabouw 2024