25 jaar

Aanbouw/Uitbouw

Wilt u extra woonruimte creëren en daarbij uw woning direct laten aansluiten op het buitenleven in uw tuin? Dan is de OUTBREAK uitbouw van Lazize de perfecte oplossing.

Door de geïsoleerde aluminium schuif/draaiwand wordt uw aanbouw een tuinkamer die een perfecte overgang vormt naar uw tuin. De afwerking aan de buitenzijde wordt uitgevoerd met Thermowood geribt Vuren of Ayous en het platte dak wordt voorzien van een lessenaars- of zadeldak lichtstraat met helder veiligheidsglas. Hierdoor wordt het lichtverlies in de bestaande woning tot een minimum beperkt. 

Hoewel de binnenzijde casco wordt opgeleverd, bestaat er ook de mogelijkheid om dit door ons te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld het aftimmeren van de binnenwanden/plafonds, elektra, vloerverwarming, cementdekvloer, etc. 

De gehele uitbouw wordt gefundeerd op een geïsoleerde betonplaat met vorst-rand. KOSTENINDICATIE 

Omdat wij de specialist worden genoemd in uitbouw en aanbouw, krijgen we regelmatig de vraag wat een uitbouw nou ongeveer kost. De uitbouw die u hier ziet afgebeeld in een afmeting van 3x5 meter komt incl. btw tussen de € 25.000 en € 30.000, casco opgeleverd. Uiteraard zijn deze prijzen afhankelijk van uw verdere bouwwensen. 

Om een exacte prijs voor uw uitbouw te kunnen uitrekenen is een afspraak bij u op locatie of in onze showroom wenselijk. Onze adviseurs nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek. 

 

© Lazize Verandabouw 2024